Online tőzsde kezdőknek – Stockpair vélemények

figyelem

A szigorodó (és gyakran érthetetlen, nehezen teljesíthető) EU-s és CySec szabályozások miatt  2017 nyár elejétől a Stockpair bizonytalan ideig felfüggesztette a működését. Addig is ajánljuk figyelmedbe a piac egyik legjelentősebb brókerét az IQ Option ajánlatát, ahol demo számlával, 1000 dolláros egyenleggel kockázatmentesen kipróbálhatod magad, mielőtt élesben kezdesz el pénzt keresni. Olvasd el a brókerről készült átfogó teszt és értékelés cikket, hogy jobban megismerhesd.


A Stockpair az a bróker, amelyikről gyakorlatilag nincs negatív tapasztalat. Nincs negatív értékelés. És nem is tudom, mit kéne ahhoz csinálnom, hogy egyszer azt mondjam, na, ezt lehetett volna korrektebben is.

stockpair

Miért ezt a brókert tartom a legjobb választásnak?

  • A szupermodern technológiának köszönhetően a legaktuálisabb eredményeket közli
  • Teljesen tiszta, transzparens hátterű cég
  • Több szolgáltatás szimultán vehető igénybe
  • +1 Ami talán a legfontosabb: ingyenes számlanyitást biztosítanak

vigyázat

 

A cikk végén fontos információ a Stockpair működésével kapcsolatban!

Mielőtt regisztrálnál, mindenképp olvasd el!

 

Az alábbiakban tehát Stockpair vélemény és általános ismertetés olvasható.

Általános tudnivalók

A Stockpair a Nextrade Worldwide Ltd. kezelésében, a Cipruson működési engedéllyel rendelkező CysSEC felügyelete alatt áll. Ami egészen kivételes ebben a cégben, hogy nyíltan hirdeti az Európai Uniós szabályozásoknak megfelelő működését, külön-külön feltüntetve a több, mint húsz európai országban elérhető hatóság adatait, ahova panasz esetén lehetne fordulni (erre nem lesz szükség). Ezt az elérhetőséget egyébként te magad is ellenőrizheted a honlapjukon az EU Regaulated feliratra klikkelve.

Összehasonlítva más brókercégekkel, sajnos csak elvétve találunk ezt a szintet megközelítő működést. Értem ezt az igényességet a kereskedés felületére is. Olyan egyedülálló felhasználói platformot fejlesztettek saját maguknak, amellyel sehol máshol nem találkozhatsz. Tucatnyi brókercég egymástól vásárolja meg az alapfokon elkészített kezelői felületet, ami közel sem nyújt ilyen szintű átláthatóságot.

Arculatstockpair-dev

A tizenegy nyelven elérhető platform és ügyfélszolgálat – mely elérhető telefonon, emailen és cseten – magyarul nem elérhető, de annyira letisztult az arculata, annyira egyértelmű, hogy igazából különösebb angoltudás nélkül is könnyedén navigálhatunk az oldalon. Természetesen nem maradhat el a mobiltelefonokra készült app, így Anroidra és iOS-ra egyaránt letölthető.

bonus

A ki- és befizetések gyakorlatilag a PayPal szolgáltatásain kívül minden elképzelhető formában lehetségesek, tehát utalás, paysafe módok, bankkártya, teljes listát a https://www.binarismentor.com/ weboldalon olvashattok.

visa

Elérhető eszközök

A következő devizapárok állnak rendelkezésre: EUR/USD, GBP/USD, EUR/GBP, USD/CAD, AUD/USD, USD/CHF, USD/JPY stb.

Árupiaci termékek: olaj, arany, ezüst

Részvények: vegyes kínálat, több tőzsdéről összeválogatva. Található amerikai és európai nagyvállalatok egyaránt.

Indexek: NASDAQ, DAX, Dow Jones, FTSE, stb.

Az alábbiakban nézzük meg, miért is a StockPair a leginkább megbízható brókercég

  • A legmegbízhatóbb bináris opciós bróker – 2013
  • A legjobb ügyfélszolgálat – 2015
  • Az év bináris opciós brókere – 2015
  • A legjobb ügyfélszolgálat – 2016